Finans Invest, Yönetici Gelişim Programını Speak & More ile Destekliyor!

Finans Invest, ilk defa gerçekleştirdiği bu özel projede yöneticilerinin iş İngilizcesi konuşma ve sunuş becerilerini Speak & More ile geliştiriyor.

Yabancı ortaklı firmalarda büyük ilgi gören “Business Conversation Club” artık Finans Invest tarafından da uygulanıyor. Yabancılarla sık iletişim halinde olan şirketlerde, profesyonellerin konuşma becerilerini en kolay ve en etkili şekilde geliştiren “Business Conversation Club”, sunduğu popüler içerikler ve profesyonel tartışma ortamıyla katılımcıların İngilizce konuşurken kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlıyor.

“Çalışanlarımız İngilizce konuşurken ihtiyaç duydukları akıcı ve etkili konuşmayı bu özel program sayesinde elde ediyorlar. Yöneticilerimize altı ay boyunca bu gelişim programını sunuyoruz. Zengin içeriklerin kullanıldığı konuşma seansları, şirket içi bir yönetici geliştirme programı şeklinde gerçekleşiyor. Katılımcılarımız seanslara yüksek bir motivasyonla iştirak ediyorlar.”

Speak & Morea kaliteli eğitimler sundukları ve ihtiyaçlarımızı en iyi şekilde karşıladıkları için teşekkür ederim. Speak & More’la çalışmaktan çok memnunuz. Profesyonellerine bu alanda değerli bir yatırım yapmak isteyen şirketlere tavsiye ederiz.”

 Elif Şansal
Elif Şansal  
HR & Corporate Communication
Executive Vice President / Finansinvest

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir