BİZ KİMİZ?

Speak & More kişiye ve kurumlara özel İş İngilizcesi koçluğu veren bir şirkettir. Speak & More yüksek kalitede eğitim hizmetleriyle yönetici gelişim programları gerçekleştirir. İş hayatını yakından tanıyan uzman eğitmen ve koçlarla çalışır. Profesyonel müşterilerine birebir veya grup olarak dünya standartlarında yabancı lisan geliştirme imkânı sunar.

Bugüne kadar yüzlerce profesyonel Speakandmore programlarına katılmış ve hayalini kurduğu lisan konuşma becerilerine ulaşmıştır. Speakandmore, ülkemizi uluslararası arenada temsil eden ve ülke ekonomisine yön veren profesyonellere hizmet etmekten gurur duyar.

Çağımızın iş lisanı olan İngilizce’nin profesyoneller tarafından en etkili şekilde konuşulması Speakandmore’un ana hedefidir.

KURUCULARIMIZ

Çiğdem Karabel

Avusturya Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. İş hayatında deneyim kazanmak için iki sene özel sektörde çalışmış. Bunu takiben profesyonellere İngilizce eğitimi vermeye başlamıştır, bu konuda 10 yıllık bir tecrübeye sahiptir. 2005 Yılında iş İngilizcesinde uzmanlaştıktan sonra Speak & More’u kurmuştur. Saygın şirketlere ve ülke ekonomisine yön veren profesyonellere etkileyici bir İş İngilizcesi konuşmaları amacıyla destek olmaktadır.

Çiğdem Karabel burada sayısını veremeyeceğimiz kadar çok sayıda English Executive Coaching ve Business English Workshop gerçekleştirmiştir. İş İngilizcesi konuşma becerilerini geliştirmek isteyenlerle paylaştığı sırlarla, profesyonel gelişimlerine destek olmuştur. Çiğdem Karabel’in yenilikçi ve sıra dışı İş İngilizcesi geliştirme yöntemleriyle birçok profesyonel hayalini kurdukları konuşma becerilerine ulaşmıştır.

Bankacılık, Sigorta, İlaç, Otomotiv ve Telekomünikasyon sektöründeki tanınmış firmalar Çiğdem Karabel’in kurucusu olduğu Speak & More’la çalışmaktadır. Çiğdem Karabel evli ve bir çocuk annesidir.

Yelda Batur Kalkandelen

Çift tabiiyetli hem Türk hem de Amerikan vatandaşıdır. Suudi Arabistan Dhahran’da doğmuştur. Amerikan sistemi içinde gerçekleşen İlk ve Orta öğretimini takiben lise eğitimini Amerika Birleşik Devletleri en iyi özel liselerinden biri olan, Connecticut eyaletinde “The Loomis Chaffee School” yatılı okulunda tamamlamıştır. Texas Eyaleti Baylor Üniversitesinden İş İdaresi, Yönetim Bilişim Sistemleri ve Performans Geliştirme Teknolojileri alanlarında lisans diploması almıştır.

California’da DPR Inc. Mühendislik ve İnşaat şirketinde gerçekleştiren stajı müteakip profesyonel iş hayatına Bank of America (Countrywide Financial Corporation) mortgage firmasında performans yönetimi ve iç süreç danışmanı olarak başlamış ve 5 yıl aynı şirket için çalışırken “Yılın en iyi performans gösteren elemanı ” ödülüne layık görülmüş ve şirketin ürün yöneticisi pozisyonuna yükselmiştir. 2005 yılında ikinci vatani olan Türkiye’ye yerleşmeye karar vermiş ve Sabancı Üniversitesi’nden MBA derecesi almıştır. Mezuniyetini müteakip Deutsche Bank – Doğan Holding ortaklığı olan DD Mortgage şirketinde süreç geliştirme ve proje yöneticisi olarak çalışmıştır.

Yelda Batur Kalkandelen, uluslararası şirketlerde edindiği iş tecrübelerini, gerek Atlantik ötesi gerekse Orta Doğu ülkelerinin enternasyonal ortamında edindiği gözlemlerini orta ve üst kademe profesyonellerle paylaşmaktadır. Anadili olan İngilizcenin, Türk yöneticiler tarafından akıcı bir şekilde kullanılması için çalışmaktadır. Yelda Batur Kalkandelen evli olup, Speak & More’un kurucu ortağıdır.