PROFESYONELLERİN YORUMLARI

Ebay Murat BeyGittigidiyor.com ülkemizdeki hızlı büyümesini devam ettirirken, kritik görevlerde bulunan yöneticilerimizin yabancı meslektaşları ve iş ortaklarıyla olan temaslarında yüksek kalitede iletişim kurmalarını istiyoruz. Bu amaçla, Speak & More ile gerçekleştirdiğimiz ‘English Presentation Skills Workshoplarıyla’ yöneticilerin sunum becerilerinde tatmin edici gelişmeler kaydettik.

Yöneticilerimizin İngilizce sunumlarında izleyenler üzerinde güçlü bir etki bırakmakları ve kendilerini en iyi şekilde ifade etmeleri hepimizi memnun etmiştir. Profesyonel gelişime destek olan bu popüler programı gerçekleştirmekten ve güzel sonuçlar almaktan mutluyuz.”

Murat Yüksel
My HR Manager – Turkey


 

Berna Boragan

“Global bir oyuncu olma stratejimiz uluslararası pazarlarda daha aktif rol almamızı gerektirmektedir. Kritik görevlerde bulunan çalışanlarımızın, yabancı meslekdaşları ve iş ortaklarıyla olan temaslarında yüksek kalitede iletişim kurmalarını istiyoruz. Speak & More ile bu amaçla gerçekleştirdiğimiz İş İngilizcesi gelişim projesinde, katılımcıların konuşma becerilerinde gözle görülür bir iyileşme elde ettik.”

Çalışanların altı aylık programa azalmayan bir ilgiyle devam etmeleri, kişisel gelişimleri için bu programı ne kadar önemsediklerini bize göstermiştir. Değer yaratan ve çalışanlar arasında popüler olan bir gelişim projesine destek vermekten ve güzel sonuçlar almaktan memnunuz.”

Berna Boragan
İnsan Kaynakları Müdürü
Uluslararası Pazarlar- Abdi İbrahim


“Speak & More ile gerçekleştirdiğimiz İş İngilizcesi gelişim projesinde, katılımcıların konuşma becerilerinde gözle görülür bir iyileşme elde ettik. Çalışanların altı aylık programlara azalmayan bir ilgiyle devam etmeleri, bu özel programı kişisel gelişimleri için ne kadar önemsediklerini bize göstermiştir. Popüler bir gelişim programına destek vermekten ve güzel sonuçlar almaktan memnunuz.”

Nurcan Aydın 
İnsan Kaynakları
 Uzmanı- Reckitt Benckiser


“Çalışanlarımız İngilizce konuşurken ihtiyaç duydukları akıcı ve etkili konuşmayı bu özel program sayesinde elde ediyorlar. Yöneticilerimize altı ay boyunca bu gelişim programını sunuyoruz. Zengin içeriklerin kullanıldığı konuşma seansları, şirket içi bir yönetici geliştirme programı şeklinde gerçekleşiyor. Katılımcılarımız seanslara yüksek bir motivasyonla iştirak ediyorlar.”

Speak & More’a kaliteli eğitimler sundukları ve ihtiyaçlarımızı en iyi şekilde karşıladıkları için teşekkür ederim. Speak & More’la çalışmaktan çok memnunuz. Profesyonellerine bu alanda değerli bir yatırım yapmak isteyen şirketlere tavsiye ederiz.”

Elif Şansal  
HR & Corporate Communication
Executive Vice President / Finansinvest

aybike_budak“Yöneticilerimiz ve çalışanlarımıza Speak & More’un hem birebir hem de grup seanslarına katılma imkanı sağlıyoruz. Birebir derslerde spesifik gelişim alanına odaklanmak mümkün olurken, grup derslerinde farklı bölümlerden çalışanlarımız bir arada ve keyifle profesyonel makaleler okuyor, güncel ve iş dünyasına ait bilgilerini tazeleyip, keyifli bir sohbet ortamında İngilizce konuşma becerilerini geliştiriyorlar.”

“Şirketimizin sağladığı bu destek, çalışanlarımızın ve yöneticilerimizin işlerini daha büyük bir özgüvenle yapmalarına yardımcı oluyor. Diğer taraftan çalışanların birbirleriyle ilişkilerinin gelişmesine ve şirkete bağlılığın artmasına da destek oluyor. Pfizer olarak verdiğimiz karardan ve Speak & More ile çalışmaktan memnunuz. Bu tarz bir gelişim projesi gerçekleştirmek isteyen şirketlere tavsiye ederiz.”

Aybike Budak / Senior L&D Specialist / Pfizer


Say Say Say what you want, don’t be afraid to speak in English
Presentation skills develop and sharpen
English in your daily life, on your mind, in your dreams…
Activate your brain to think in English
Key is to be confident with your level of English
&
Must be a part of your life
Organized co-working
Real good coaching
Entertainment while practicing

Elif İçören – Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş. / Human Resources / Turkcell Group Organizational Development / HR Planning Manager

 


 

Finansbank olarak Speak & More ile yöneticilerimiz için altı aylık Conversation Club eğitimi gerçekleştirdik. Eğitimde yöneticilerimiz İş İngilizcelerini geliştirdiler ve İngilizce konuşma konusunda fayda gördüler. Biz de eğitim departmanı olarak Speak & More‘la bu projeyi gerçekleştirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz.Speak & More ‘a teşekkür ederiz.

Şebnem Ölçev – İK Eğitim ve Gelişim Yönetimi / Finansbank


Mine_Ozkut“I have attended the “English Presentation Skills Workshop” right before I went to London to make a presentation at a conference, competing for the best company in the EMEA region. The workshop was full of practical clues about influencing the audience and making the presentation in a professional manner. I must also mention that this workshop provided the exact confidence that I needed, and definitely has a share in my success in becoming the winner of the award. I strongly recommend Speak & More for an end-to-end solution to your needs in a presentation; your slides, your speech and your body language. I will definitely ask for their help whenever I need. It’s good to know that our friends at Speak & More are always there for us.”

Mine Özkut / Yeni Operasyonlar Müdürü / Global Bilgi


“İngilizce, okul yıllarında bir türlü öğrenemediğim, hep kaçındığım fakat hayat boyu canımı sıkan bir engel olmuştur benim için… Yıllar içinde bulunduğum pozisyonda mesleki gereksinimlerden dolayı çözüm arayışım hep sürdü taki “Speak & More” ile tanışana kadar.

Speak & More benim için bir kurs değil yaşam şekli oldu. Kağıt üzerinde bildiğimiz birçok şeye rağmen konuşamamamızın önündeki engelleri kaldırdığı için, ayrıca çeşitli pozisyondaki insanları sevye farklılığını hissettirmeden dostluk potasında eritip kaynaştırdığı için Speak & More’a çok teşekkür ederim.”

Mustafa Çavuşoğlu / Sales Training Manager / Boehringer Ingelheim


“Speak and More firmasını profesyonel kadrosundan sahıs olarak ben ve çalışanlarım eğitim desteği aldık .Kişisel gelişimimize katkıları son derece pozitif olmuştur disiplinli ve yerinde alınan aksiyonlarla çalışanların hayatını kolaylaştıracak esneklikte eğitimler çok yararlı olmuştur. Seçkin eğitmen kadrosunu ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.”

Selim Hartavioğlu / Suriçi Krediler / Finansbank


“Speak & More’un eğitmenleriyle İngilizce’ye bakışım değişti. İngilizce bir sorundu artık değil, doğru yöntemlerle kalıcı sonuçlar elde ettiğimi düşünüyorum. Speak & More’un iş hayatindan anlayan, profesyonel eğitmenlerine teşekkürler.”

Hakan Atitürk / Çiftkurtlar Ot. Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı


“Esnek ders saatleri ile çalışanlarımızın yoğun tempolarında, derslerini aksatmadan yürütme olanağı sunan Speak and More; donanımlı, alanında yetkin kadrosuyla yüksek öğrenme garantileri sunarak kurum ihtiyaçlarımızı etkin bir şekilde gidermiştir.

Dil eğitimi ancak emeklerini sonuna kadar veren birlikteliklerde başarı sağladığı için bu anlamda yabancı dil ortağımız Speak and More’a başarılarının devamını diler, katkılarından dolayı teşekkür ederim.”

Demet İleri / İnsan Kaynakları Yöneticisi / Arete Consulting


“İş İngilizcesi geliştirme ihtiyacıma cevap olan ve benim için bir program geliştiren Speak & More’ a teşekkür ederim.”

Burak Oral / Genel Müdür Yardımcısı / Martin&Martin Insurance and Reisurance Brokers


“Bankamızda yurtdışı ortaklar sebebiyle komitelerimiz İngilizce yapılmaktadır. Komite haricinde konuşma pratiğim olmadığı için daha önce 2 kere farklı conversation class dersleri aldım. Ama çok da ilerleme kaydettiğimi söyleyemem. Bankamızın Speak & More ile anlaşması sonucu bir grup personele conversation class açıldı. Geçmiş tecrübelerim sebebiyle çok beklentim yoktu. Ancak kısa sürede yanıldığımı anladım. Hem iş İngilizcesi hemde günlük İngilizceyi kullanabileceğimiz farklı konularla eğlenceli dersler yaptık. Sınıf isteğine göre gramer desteği de verildi. Eğer sınıfın enerjisi düşük ise İngilizce oyunlar oynayarak dersimizi verimli hale getirdik. Tabiki bunu başaran sınıfın nabzını tutabilen deneyimli, güleryüzlü hocalarımız sayesinde oldu.Bende neler mi değişti? İngilizce konuşma konusunda utangaç olan ben her konuda düşüncelerimi söyleyebilir oldum. İş ingilizcesi yanında günlük İngilizce kelime dağarcığım gelişti. Gramer hatalarımda azaldı. Artık komitelerde rahatça dosya anlatabiliyorum. Birde çok iyi bir dost kazandım. Teşekkürler Yelda.”

Berivan Gezer Gültekin / Corporate Credits AllocationYönetmen / FİNANSBANK A.Ş.Krediler


“Thanks a lot to Speak & More, who helped improve the English of a woman who is the mother of a young girl (3 years old) who takes up most of her mom’s time and at the same time has to work full-time in a global company which demands high dedication & motivation. Learning English became an activity which I fully enjoyed and had fun doing while working with Speak & More. I would recommend Speak & More to everyone.”

Zeynep Yanlızbağlı / Ericsson


“Bankamızdaki Speak & More tarafından gerçekleştirilen “İş İngilizcesi-Conversation Kursu”, ingilizce algılamalarımda, kelime dağarcığımın gelişmesinde ve konuşma kapasitemin artmasında önemli katkılar sağladı. Öğretme bilgi ve becerisine sahip öğretmen desteğindeki eğitimlerimiz gayet keyifli ve verimli geçmiştir. Eğitim sürecimin başında grammer bilgim iyi iken, konuşma ve algılamalarım ise oldukça zayıftı. Haftada toplam 3 saat olmak üzere 6 ay süren bu eğitimin sonunda, kendimi -başta bankacılık olmak üzere- hemen her konuda görüşlerimi beyan edebilecek konumda hissediyorum. İngilizce konuşurken bu güveni hissetmek çok güzel bir duygu bence. Katkılarından dolayı Speak&More’a teşekkürler ”

Aydın Sayitoğlu – Mali Analiz Birim Yöneticisi / Finansbank Krediler


“Bu kursa katılarak kariyer gelişimime büyük katkı sağladığımı görüyorum. İngilizce konuşmam gerektiği anlarda artık daha ozguvenliyim.”

Selma Emir / Credits Monitoring Assistant Vice President/ Finansbank


“Bankamızın aracı olduğu Speak and More tarafından verilen ingilizce eğitimi için oluşturulan konuşma sınıfına katılmadan önce tereddütlerim vardı.

İngilizce kurslarına gitmiş ancak etkili sonuç alamamıştım. Fakat, Speak & More hızlı, kolay ve etkin İngilizce öğreten ve pratik yaptıran bir sistem olduğundan ne kadar yanıldığımı anladım. Ayrıca İngilizce konuşurken hep bir çekingenliğim vardı. Çoğu kişi gibi konuşmaktan çekiniyordum. Bu kurs ile ne mi anladım ? Hata yapmadan yabancı bir dili öğrenemeyeceğimi anladım. Eğlenerek çok daha kolay öğrendiğimi anladım. Çok fazla pratik yaparak kendime olan güvenimin yerine geldiğini anladım. Bence alışılmış kalıpları kırmak gerekiyor.

İngilizce gerçeği konuşmadan geçiyor , çok fazla konuşmak. Bunun için de en güzel en efektif yolu kullanan S&M ‘a bana çok şey öğrettiği için sonsuz teşekkürler.. Ayrıca, eğitmen Yelda’nın güler yüzlü , sabırlı , eğlenceli , disiplinli ve her daim sınıfı dinamik tutan bir yapısı olduğunu yani uzun lafın kısası olağanüstü bir eğitmen olduğunu ayrıca belirtmek isterim.”

Melek Yılmazgil – Avrupa 1 Kredi Bölge Müdürlüğü Yönetmen / Finansbank


“Dünya standartlarında kaliteli bankacılık hizmetini müşterilerimize sunma stratejimiz, yetkinlikleri yüksek çalışanlara sahip olmamızı gerektiriyor.

Kritik görevlerde bulunan çalışanlarımızın yabancı meslektaşları ve iş ortaklarıyla olan temaslarında yüksek kalitede iletişim kurmalarını istiyoruz. Bu amaçla, Speak & More ile gerçekleştirdiğimiz İş İngilizcesi gelişim projesinde, katılımcıların konuşma becerilerinde gözle görülür bir iyileşme elde ettik.

Değer yaratan ve çalışanlar arasında popüler olan bir gelişim programına destek vermekten ve güzel sonuçlar almaktan memnunuz.”

Yeliz Erbaş
Birim Yöneticisi
Eğitim ve Gelişim / BURGAN BANK


Burak AlaçamUltimooCollect Turkey olarak Speak & More‘un değer yaratan hizmetlerinden faydalanıyoruz. İşbirliğimizden çok memnunuz.

Burak Alaçam
Managin Director
UltimooCollect Turkey

 


Speak & More ile eğitim verdikleri bir firmanın referansı vesilesi ile tanıştık. 2012 yılında 6 aylık süreç içerisinde Tüm Satış ekibimiz ve Satış Yöneticilerimiz için İngilizce Sunum Teknikleri eğitimini gerçekleştirdik.

Katılımcılarımıza eğitim davetini ilettiğimiz günlerde, eğitimin içeriği, derinliği ve yaratacağı fayda hakkında tereddütler vardı, ta ki ilk grubun eğitimi gerçekleşene kadar. Eğitimin içeriğinde yer alan her bir sözcük gerçekten de iş yaşamımızda etkin kullanabileceğimiz bilgilerle doluydu.

Serap Tosun“Biz zaten yıllardır sunum yapıyoruz ve İngilizcemiz de gayet iyi” duygusuyla eğitime giden katılımcılarımızın tamamından sözlü veya yazılı teşekkür mesajları aldık. Verdikleri geri bildirimde, son derece faydalı bilgiler edindiklerini, kendi becerileri hakkında ciddi farkındalık kazandıklarını, aktarılan bilgileri yalnızca sunum sırasında değil, günlük iş akışının her anında da kullanabildiklerini ifade ettiler.

Speak & More’a gelişimimize sağladıkları katkı, profesyonel ancak içten ve samimi yaklaşımları için teşekkür ederiz.”

Serap Tosun
İnsan Kaynakları Müdürü 
MSC Gemi Acenteliği A.Ş.


“Executive Business English” projesiyle üst düzey yöneticiler konuşma becerilerini geliştirirken, proje sunumlarında ve müzakerelerde kendilerini daha rahat ve hazır hissetmektedirler.

Zelal Yetik“Yöneticilerimizin yabancı ortaklar ve tedarikçiklerle olan temaslarında İngilizceyi sıklıkla kullandıklarını ve kendilerini daha rahat hissetmek istediklerini tespit ettik. Bu anlarda etkinliklerini arttırmak ve kendilerini İngilizcede rahat ifade edebilmelerini sağlamak amacıyla, “Speak & More Executive Business English” programını uygulamaya aldık.

Yüksek kaliteli bir yönetici gelişim programı düzenliyoruz. Elde ettiğimiz sonuçlardan hem yöneticilerimiz hem de kurum olarak memnunuz.”

Zelal Yetik 
İnsan Kaynakları Sorumlusu 
AYGAZ


Training” projesiyle yöneticiler etkili konuşma becerilerini geliştirirken, yabancı meslektaşlarıyla çalışırken kendilerini daha rahat ve hazır hissediyorlar.

Bahar Mete Baran“Dünya standartlarında kaliteli bankacılık hizmetini müşterilerimize sunma stratejimiz, alanımızda daha aktif rol almamızı gerektirmektedir. 
Kritik görevlerde bulunan çalışanlarımızın yabancı meslektaşları ve iş ortaklarıyla olan temaslarında yüksek kalitede iletişim kurmalarını istiyoruz. Bu amaçla, Speak & More ile gerçekleştirdiğimiz İş İngilizcesi gelişim projesinde, katılımcıların konuşma becerilerinde gözle görülür bir iyileşme elde ettik. 

Çalışanların altı aylık programlara azalmayan bir ilgiyle devam etmeleri, bu özel programı kişisel gelişimleri için ne kadar önemsediklerini bize göstermiştir. Değer yaratan ve çalışanlar arasında popüler olan bir gelişim programına destek vermekten ve güzel sonuçlar almaktan memnunuz.”

Bahar Mete Baran
Eğitim Müdürü
ABANK


Sorkun TerziSpeak & More firmasıyla yapmış olduğumuz Power Business English eğitimlerimizde katılımcılarımızın hem teknik hem de pratik olarak İngilizce seviyelerine katkıda bulunduk. Kurumumuzun beklentileri ve görüşleri doğrultusunda Speak & More ile başarılı bir sinerji yarattık.’’

Sorkun Terzi

Assistant HR Manager

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK